VijestiScena

Kraj ljeta uljepšat će nam “Mala ljetna muzika”

Pjesmom “Mala ljetna muzika” mladi kantautor Antonio Perina predstavit će se publici u nešto drugačijem izdanju, uz akustičnu gitaru.


Ovog talentiranog glazbenika iz Tisnog publika je upoznala kroz singlove „Dođi, pripremio sam srce na bol“, „Divan svijet“, „Crveni ruž“ i „Balerina“ koje prati rockerski zvuk, a melodija novog „Mala ljetna muzika“ zahtijevala je nježniji i intimniji ritam.

Pjesmu sam napisao prije dvije godine, a odlučio sam je tek sad pustiti u javnost. Kraj ljeta mi se čini idealno za ovakav sjetni zvuk jer se svi teško opraštamo od mora, sunca i dana kad se valjda ispunjavaju najljepši snovi. Nadam se da će ova pjesma slušateljima barem malo produžiti taj osjećaj ljeta, a u rujanske dane unijeti miris mora, okus soli, ples i bezgraničnu ljubav na valovima mora. Pjesma je ritmična, jednostavna, a preporučio bih je posebno onima koji su ovog ljeta doživjeli nešto posebno što će još dugo pamtiti, rekao je Antonio koji inače studira film, TV i multimediju.

Pjesma „Mala ljetna muzika“ njegov je peti singl, a spomenut ćemo da je za prethodni singl „Balerina“ sam režirao, producirao i montirao spot. Bubnjeve mu je odsvirao Max Saidi iz Velike Britanije, a na singlu „Crveni ruž“ surađivao je s Dylanom Wissingom koji surađuje s Aliciom Keys, Johnom Legendom i Drakeom.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close