Ličko-senjska županijaPolitika

Kovač iz Korenice: “Neka vide kako je za Dan općine plaćen šator koji nije ni bio postavljen”

Nakon što su se postizborne strasti smirile, sve više informacija o “bivšoj vlasti” s ove ili one strane, izlazi na vidjelo. Ovaj put na Facebooku je reagirao novi načelnik Općine Plitvička jezera – Ante Kovač.

U Facebook objavi uz koju je priložio i dvije fotografije, tvrdi kako šator koji je plaćen u svibnju za proslavu Dana Općine Plitvička jezera – uopće nije postavljen. Facebook objavu kopiramo u cijelosti.

Puno je onih koji ovih dana govore o lošoj organizaciji proslave Oluje. Općina nije organizator, na Općini je da osigura sredstva za organizaciju i to je učinila preko računa braniteljskih udruga kojima su sredstva ionako predviđena njihovim proračunom. Svi organizatori su se složili da glazba nema smisla zbog koncerta u Slunju. Zašto već drugi put nogomet ne počinje po dogovorenim terminima i zašto na otvaranju nije postavljen ni razglas, to je drugo pitanje. Koliko god neki mislili da ću se ja maknuti zbog sabotaži na svakom koraku, varaju se. Za sve koji priželjkuju staru vlast mogu vidjeti dvije fotografije na kojim je vidljivo gdje su otišli novci za Oluju još u petom mjesecu. Neka vide kako je za Dan općine plaćen šator koji nije ni bio postavljen. Veliki Hrvati kradu, a mi koji hoćemo pošteno možemo biti samo mali Hrvati. – piše Kovač na svom Facebook profilu.

kovac

Osim toga, Kovač navodi i kako je iznos fakture s PDV-om 123.125,00 kuna. Je li na pomolu novi skandal u Općini Plitvička jezera jer plaćeni šator očito nije bio postavljen, već se svečanost održala u dvorani, ostaje za vidjeti. 

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close