Scena

KotarFEST! Upoznajte svoju prirodnu stranu

Zašto ovoga ljeta zamijeniti more za planine?


Po čemu prepoznajete Gorski kotar? Medvjedima, kućama za odmor, biciklizmu, šumskim bobicama..? A možda sad već i po jednom simpatičnom umjetničkom festivalu? Stiže nam KotarFEST! po četvrti puta u Delnice – od 22. do 26 srpnja!

Teško je ignorirati zov prirode, a još teže četvrti po redu KotarFEST! koji će se i ove godine održati u Gorskom kotaru u Delnicama. Od 22. do 26. srpnja u regiji velikog turističkog potencijala koja ima odličan preduvjet i za razvoj kulturno-umjetničke ponude, održat će se festival bogatog kulturnog sadržaja u sred prirode. Svojim djelovanjem KotarFEST! doprinosi razvoju kulturne ponude i sadržaja regije te stvara snažan umjetnički centar na okosnici Rijeke i Zagreba. Tako će ovaj osebujan festival, koji će pobuditi divlju i prirodu stranu svakog posjetitelja, ponuditi sadržaj koji će još više ugrijati vruću ljetnu atmosferu. Gotovo pet dana posjetitelji će u prekrasnoj prirodi moći uživati u zanimljivim i interaktivnim predstavama, filmskim projekcijama, radionicama i performansima te, naravno, nezaobilaznim festivalskim partijima i koncertima.

Sve informacije o programu možete pronaći na web stranici ovdje.

KF!4_Plakat_s_rasporedom

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close