LokalnaPolitika

Kostelac proziva Jankovića: “Ne vjerujte Danajcima niti kada Vam darove nose!”

OŠTRO

Kandidat za gradonačelnika Otočca Stjepan Kostelca, koji je ujedno i aktualni gradonačelnik, danas je prozvao nezavisnog kandidata za gradonačelnika Otočca Nenada Jankovića.


Uz fotografiju Jankovića, naziva ga “ON”, a pita se što je Janković radio zadnjih osam godina. Tako navodi da je ON (Janković, op.a.),

  • Kaže ON „ Učiniti ćemo da HRO bude bez cenzure i manipulacija“, a ON je bio Predsjednik skupštine HRO-a 7 godine i glasao za sve odluke.
  • Posebno će ON poticati razvoj industrijskog sektora. Znamo da je upravo ON zabio posljednji čavao u lijes industriji u Otočcu Cosmochemia i Autoprijevoz Otočac.
  • ON je radio projekte u gradu, a dobro znamo tko je te prisvojene projekte napravio i pripremio.

Podsjetimo, Nenad Janković je jučer održao press konferenciju u Otočcu, kojom je postao protukandidat svom nekadašnjem bliskom suradniku Stjepanu Kostelcu.

Cijelu objavu pročitajte u nastavku.

 

 

Tko je ON ⁉️

Kaže ON da nas neće biti. Ovo bi bila NJEGOVA želja jer je po njemu grad zapušten, podijeljen i umoran….

Objavljuje Stjepan Kostelac Vaš Gradonačelnik OtočcaPetak, 30. travnja 2021.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov, Lika Club

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close