Ličko-senjska županijaVijestiPolitika

Kostelac na Facebooku Lika Cluba: Nikakve državne investicije nisu uložene u Liku zadnjih 20 godina, Otočac je jedini grad u Hrvatskoj koji nema proračuna

BURNA REAKCIJA NA PLENKOVIĆEV POSJET I IZ OTOČCA

Nakon našeg sinoćnjeg najavnog teksta o sastanku između Andreja Plenkovića i Darka Milinovića, na naš upit za komentar odgovorili su iz Domovinskog pokreta, HSP-a i SDP-a. U podnevnim satima danas u raspravu se na Facebook objavi Lika Cluba s navedenom temom, u komentatore uključio i gradonačelnik Otočca Stjepan Kostelac.

Počeo je s narodnom izrekom “Kako siješ tako ćeš i žeti”, a zatim nastavio.

Otočac čeka pet godina da dobije zeleno svijetlo za Aglomeraciju, investiciju oko 100 milijuna kuna. O drugim investicijama da i ne govorimo. Sve što smo radili sami smo se izborili preko EU fondova. Nikakve državne investicije nisu uložene u Liku zadnjih 20 godina a znamo u kakvo područje spadamo, Otočac je jedini grad u Hrvatskoj koji nema proračuna zašto znaju ministri i vlada zahvaljujući HDZ-ovoj većini u gradskom vijeću koji su donijeli nezakoniti proračun. – kaže Stjepan Kostelac na našem Facebooku. 

O brizi Vlade za Grad Otočac kaže i sljedeće.

Nitko se iz vlade nije sjetio da vidi što se to događa u Otočcu i zašto se ne može ništa raditi jer nema proračuna. Pisali smo, apelirali, tražili ali sve je to bilo uzalud valjda jer smo nezavisni i nismo dio vladajućih. Tako i ova Odluka o Intervencijskom planu koja je danas trebala biti uručena je samo Odluka a ne nikakav plan koja u ovo izborno vrijjeme gotovo ništa ne znači i koja je zakasnila – zaključuje Kostelac.

Objavu i sve komentare čitatelja pogledajte u nastavku.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close