Sport

Košarkaški klub Samobor ugostit će veterane slavne Barcelone!

Samobor će 25. veljače doživjeti do sada neviđeni sportski spektakl! Veterani slavne Barcelone odigrat će humanitarnu utakmicu s košarkašima Samobora, održati školu košarke za mlade igrače, te posjetiti Samobor i Zagreb.


Na parketu Sportske dvorane Samobor u subotu, 25. veljače doživjet ćemo uživo čaroliju košarkaških vještina legendarnih Barcinih igrača, za koju je zaslužan prijatelj samoborskog kluba Mario Kasun, bivši hrvatski reprezentativac i nekadašnji Barcelonin igrač, koji danas živi na relaciji Barcelona – Samobor.

Utakmica će se održati u Sportskoj dvorani Samobor, A. Hebranga 26a, (pored srednje škole), u subotu, 25. veljače o.g. s početkom u 17:30 sati. Ulaz je besplatan, a cilj utakmice je promovirati košarku, posebno među mladima.

Ova lijepa utakmica ima i humanitarni značaj jer će se prikupljati donacije za udrugu Nova Budućnost koja zbrinjava djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Udruga Nova budućnost zbrinjava 60-ak djecena 6 lokacija, a tri njihove kuće nalaze se u Samoboru.
Na utakmicu su pozvani svi ljubitelji sporta i dobre košarke te prijatelji Košarkaškog kluba Samoborski risovi.

U petak, 24. veljače goste će primiti i Krešo Beljak, gradonačelnik te će sudjelovati u programu Samoborskog Fašnika

U ponedjeljak, 27. veljače, igrači Barcelone obići će Zagreb i posjetiti Muzejsko-memorijalni centar Dražena Petrovića.


 

Komentari

Komentara


Foto: Košarkaški klub Samobor

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close