ZdravljeIzdvojeno

Koronavirus zaustavio odvoz otpada u Brinju

Uslijed pojave korona virusa u poduzeću, rizika prijenosa i širenja istog virusa te prema preporuci epidemiološke struke Ličko- senjske županije, kompletna tehnička služba Komunalnog poduzeća Brinje d.o.o po službenom nalogu stavljena je u samoizolaciju do 26.11.2020, priopćila je danas uprava Komunalnog društva Brinje.

“Odvoz otpada će se organizirati čim se steknu uvjeti za ispunjenje pružanja iste usluge o čemu ćete biti na vrijeme obaviješteni. Cijenjeni korisnici svih naših usluga, molimo vas na razumijevanje nastalih okolnosti”, stoji u obavijesti.

Rad reciklažnog dvorišta do daljnjega će biti zaustavljen, osim usluge ukopa koje će biti organizirane prema mogućnostima obavljanja i pružanja od strane poduzeća.

Sve informacije možete uputiti na broj mobitela: 0992805370, 0992805371 te broj telefona 053/700-309.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close