Tech

Korisne stranice na internetu koje će vam olakšati život

Internet je prepun korisnih stranica koje vam pomažu s malim stvarima u životu, pa tako možete otputovati kroz vrijeme, ali i na drugi kraj svijeta te se opustiti dok radite. 24sata donosi neke od njih


JustDeleteMe je korisna stranica koja vam nudi popis direktnih linkova na različitim društvenim mrežama i online servisima preko kojih ćete puno lakše obrisati svoje račune. Korisno, ako želite smanjiti svoj online trag.

Na MyFridgeFood stranici moći ćete jednostanvo kliknuti na razne namirnice koje u tom trenutku imate kod kuće, a stranica će vam ubrzo dati popis recepata koje s tim možete pripremiti. Korisno, ako vam se ne da ići u dućan.

LocaLingual je stranica koja će vam jednim klikom na bilo koju zemlju otkriti kako zvuče ljudi koji tamo žive i to s različitim dijalektima.

Webkay Robinlinus je demo alat koji pokazuje što internetski pretraživači znaju o vama. To su svi podaci koje različite stranice mogu vidjeti o vama i na temelju toga izgraditi sliku o vama bez da vas išta pitaju. Tako vide vašu lokaciju, kakav uređaj koristite, IP adresu, s koje ste stranice došli….

Pročitajte više na 24sata

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: unsplash

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close