Grad ZagrebScena

“Korak u život” i ove godine na HRT-u

U subotu 20. veljače u 19.15 na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) i na Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) u okviru akcije Korak u život izravno će se prenositi veliki humanitarni koncert Parnoga valjka za pomoć djeci bez primjerene roditeljske skrbi iz dječjih domova i udomiteljskih obitelji.


Nastavak je to uspješne i lijepe humanitarne priče koju je 2008. pokrenuo Rotary klub Zagreb Kaptol, a kojom se stipendijama pomaže mladim ljudima koji su unatoč teškim životnim uvjetima pokazali zrelost i hrabrost shvativši da im obrazovanje može donijeti svjetliju budućnost i sretniju životnu svakodnevicu.

U Hrvatskoj svake godine dvjestotinjak djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz dječjih domova i udomiteljskih obitelji završava srednju školu, a katkad čak i namjerno padaju četvrti razred srednje škole jer strahuju kako dalje. Upravo je stoga Rotary club Zagreb Kaptol pokrenuo jednu od najuspješnijih i najdugovječnijih humanitarnih akcija – Korak u život.

Pročitajte više na dalje.com


Foto: Wikimedia Commons

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close