Ličko-senjska županijaVijestiPolitika

KONFERENCIJA “ZAŽELI”: Grad Gospić o zapošljavanju žena na području grada

Projekt je namjenjen ženama starijima od 50 godina, ženama s najviše završenom srednjom stručnom spremom, ženama s invaliditetom, ženama žrtvama trgovanja ljudima, liječenim ovisnicama, ženama žrtve obiteljskog nasilja i beskućnicama. Cijeli projekt provode jedinice lokalne uprave i samouprave te neprofitne organizacije kroz 30 mjeseci. Cijela priča započela je još u prsoincu 2017.godine.


I grad Gospić uključio se u projekt te ovim povodom organizira konferenciju o zapošljavanju žena na području grada. Konferencija “Zaželi” sufinancirana je sredstvima Europskog socijalnog fonda a provodi se u okviru Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2010.

Konferencija o projektu održat će se 31. listopada u prostorijama Kulturno Informativnog Centra Gospić s početkom u 10 sati.

Partneri na projektu su Područni ured Gospić HZZ-a, Centar za socijalnu skrb Gospić te gradsko društvo Crvenog križa Gospić.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close