VijestiGrad ZagrebScena

KONCERTI NA BUNDEKU Ljetna pozornica od četvrtka u funkciji

U srcu grada uživanje u glazbi na travi Tomislavova trga na prvom open air festivalu orkestara Zagreb Classic, a već od sutra 7.7. glazbeno osvježenje uz jezero i birani koncerti u jedinstvenom ambijentu Ljetne pozornice Bundek!

Na početku, u četvrtak 7.7. jedna i jedinstvena Tamara Obrovac i njezin Transhistria Ensemble s novim albumom Canto Amoroso, u petak 8.7. Večer fada i Kvartet Mascara, a u subotu 9.7. Cubismo za vruće kubanske ritmove i puno dobre zabave.

Potom slijedi spektakl udaraljki u projektu The Watchers of the Sky uvijek atraktivnih Sudar Percussion feat. Ink Experiment Duo s izborom glazbe kultnih bandova i glazbenika iz 1960.-ih, ’70.-ih i ’80.-ih (10.7.), potom kolaž najpoznatijih domaćih i stranih hitova u mjuziklu Cesta Škole pjevanja Husar & Tomčić (11.7.) te naposljetku Jazz ansambl HRT-a pod vodstvom Andreasa Marinella uz gitarista Matu Matišića u počast kultnom jazz gitaristu i skladatelju Djangu Reinhardtu (12.7.).

I velika glazbena fešta za kraj – u srijedu 13.7.: naši “omiljeni Meksikanci” Mariachi Los Caballeros i vatreni finale koncertnih večeri na jezeru Bundek!

Doista je kul ovoga ljeta biti u Zagrebu i pratiti bogate programe Zagrebačkoga kulturnog ljeta – ZgKUL, a već tradicionalna Ljetna pozornica Bundek kroz sedam dana nudi sedam koncertnih večeri koje jednostavno ne smijete propustiti. Svi koncerti počinju u 21:00 sati, a ulaz na sve programe je slobodan.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: hnk.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close