Scena

Komuna pruža “Utjehu” vrhunskog zvuka i produkcije!

Nakon dvije malo teže teme u singlovima ‘Kad padnu mostovi ‘ i ‘Himna’, treći singl Komune donosi predah od svakodnevice i tzv. ‘relax bajkersku’ pjesmu žestokog ritma i riffa naziva ‘Utjeha’.


Zanimljivost ove skladbe je u tome da je cijela pjesma odsvirana iz samo jednog akorda i upravo je to bio izazov Komuni da izgradi dinamiku i atmosferu pjesme, a da ni jednog trenutka ona ne prelazi u dosadu. Autor pjesme Mirko Šenkovski Geronimo ugostio je i dio članova svog prvog benda ‘Sauron’, Adnana Šehovića, Thomasa Stipića i Hrvoja Bilića.

Spot pod redateljskom palicom Marija Šuline sniman je u Adamovcu i Hali tvornice ‘Đuro Đaković’ u Slavonskom Brodu. Glavni akteri pjesme su motorist, usamljeni vuk koji krstari od grada do grada i Noćna Dama kojoj on otvara dušu i kroz stihove pjesme progovara o svom životu i o nekim stvarima koje ga tište. Gosti Komune su upravo zato članovi Moto kluba ‘Free Riders’, a ulogu Noćne Dame je sjajno odigrala Gabrijela Babić koja je zbog atraktivnog izgleda u posljednje vrijeme izuzetno tražen model.

Dok Komuna sprema album i slijedeći singl koji je opet izuzetno zahtjevan i s novim zanimljivim gostima, uživajte u ovoj pravoj rokerskoj žestici i kao što sam naslov pjesme kaže – neka vam baš ona bude ‘Utjeha’.

 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close