VijestiKultura

Kolumbijski propovjednik Marino Restrepo stiže u Liku!

Naklada Benedikta najavila je ponovni dolazak Marina Restrepa u Hrvatsku. Od 12. pa sve do 5. srpnja katolički propovjednik će gostovati u 18 župa, među kojima se nalaze Sinac, Lički Novi i Senj.


Restrepo je rođen 1951. godine u Kolumbiji, u malom gradu visoko u planinama Anda. Odrastao je u katoličkoj obitelji uz katolički nauk i tradiciju. U dobi od 14 godina preselio je u Bogotu, gdje se počeo baviti krijumčarenjem droge. Šezdesetih godina bio je član hippie pokreta u Kaliforniji , a 1976. godine uključio se u zabavljačku industriju i radio je kao glumac u TV serijama i filmovima.

Na Badnjak 1997. godine, tijekom posjeta Kolumbiji, zarobljen je od strane pripadnika Kolumbijske narodne armije. Tijekom šest mjeseci zatočeništva doživio je mistično iskustvo s Bogom koje ga je zauvijek promijenilo. Nakon oslobođenja postao je propovjednik koji diljem svijeta svjedoči o svome životu i obraćenju.

Detaljnije o Marinu Restrepu saznajte ovdje.

 

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close