Lokalna

Kolinda Grabar Kitarović nova “Vila Velebita”, pogledajte tko je dobio bitku za drugo mjesto

Aktualna predsjednica RH ide u drugi krug, a u Lici je umalo prošla i u prvom krugu


Po novim zaključnim rezultatima DIP-a RH sa obrađenih 95,91% biračkih mjesta, treće mjesto zauzima nezavisni Miroslav Škoro s  24,37 % glasova, drugo mjesto HDZ-ova Kolinda Grabar Kitarović s 26,77 % glasova, a prvo mjesto zauzima SDP-ov Zoran Milanović s 29,60 % glasova.

U Ličko-senjskoj županiji poredak je puno drugačiji, obrađeno je 100% biračkih mjesta odnosno svih 117. Ukupno je glasovalo 49,05% birača. Na prvom mjestu je Kolinda Grabar-Kitarović, na drugom je bitku dobio Miroslav Škoro ispred Zorana Milanovića. Pogledajte točne postotke.

 

Posljednja HDZ-ova “Vila Velebita” bila je Jadranka Kosor, bivša premijerka izbačena iz stranke, a sada je čini se – vrijeme za nasljednicu. To je po mišljenju glasača Ličko-senjske županije – Kolinda Grabar Kitarović. Jedino neodgovoreno pitanje je – tko će ju proglasiti, Marijan Kustić ili Darko Milinović?

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook Kolinda Grabar Kitarović

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close