Moda

Koliko grudnjaka biste trebale posjedovati

Kao i ostatak garderobe, i kolekciju grudnjaka trebalo bi redovito ažurirati, a svaka žena trebala bi posjedovati minimalan broj grudnjaka dovoljan za tjednu rotaciju.


Brojne žene čuvaju i nose neke od grudnjaka koje su nosile još u gimnaziji, no činjenica je kako bi vašu kolekciju grudnjaka trebalo ažurirati jednako redovito kao i vašu garderobu.

Svaka žena trebala bi posjedovati četiri grudnjaka koje će izmjenjivati na razini tjedne rotacije. Broj vaših grudnjaka ovisi o tome na koji ih način nosite i koju veličinu košarice trebate, no isti grudnjak ne bi trebalo nositi svaki dan tako da se njegovi elastični dijelovi mogu opustiti i pripremiti za ponovno nošenje.

Naravno, to ne znači da bi ista četiri grudnjaka u vašoj kolekciji trebalo čuvati zauvijek. Grudnjaci su načinjeni od finih materijala koji se nakon 12 do 18 mjeseci istroše, zbog čega je potrebno investirati u nove komade. Provjerite svoju kolekciju grudnjaka i ukoliko je potrebno, osvježite je novim komadima.

U galeriji pogledajte različite modele grudnjaka stvorenih za različite prilike i ukuse.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr | Foto: 1077thejewel.com

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close