Moda

Koliko grudnjaka biste trebale posjedovati

Kao i ostatak garderobe, i kolekciju grudnjaka trebalo bi redovito ažurirati, a svaka žena trebala bi posjedovati minimalan broj grudnjaka dovoljan za tjednu rotaciju.


Brojne žene čuvaju i nose neke od grudnjaka koje su nosile još u gimnaziji, no činjenica je kako bi vašu kolekciju grudnjaka trebalo ažurirati jednako redovito kao i vašu garderobu.

Svaka žena trebala bi posjedovati četiri grudnjaka koje će izmjenjivati na razini tjedne rotacije. Broj vaših grudnjaka ovisi o tome na koji ih način nosite i koju veličinu košarice trebate, no isti grudnjak ne bi trebalo nositi svaki dan tako da se njegovi elastični dijelovi mogu opustiti i pripremiti za ponovno nošenje.

Naravno, to ne znači da bi ista četiri grudnjaka u vašoj kolekciji trebalo čuvati zauvijek. Grudnjaci su načinjeni od finih materijala koji se nakon 12 do 18 mjeseci istroše, zbog čega je potrebno investirati u nove komade. Provjerite svoju kolekciju grudnjaka i ukoliko je potrebno, osvježite je novim komadima.

U galeriji pogledajte različite modele grudnjaka stvorenih za različite prilike i ukuse.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr | Foto: 1077thejewel.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close