Ličko-senjska županijaLokalnaPolitika

Kolić još jednom kandidat HDZ-a za župana Like

Hrvatska demokratska zajednica, politička snaga koja Likom vlada od samostalnosti Hrvatske, uz pokoji, privremeni gubitak pokojeg grada ili općine, još jednom je pokazala tu ogromnu snagu. Predstavljanje kandidature Milana Kolića za župana na svibanjskim lokalnim izborima dovelo je u gospićki KIC stotine ljudi, uglavnom članova,ali kako se moglo vidjeti i čuti i nestranačkih osoba. Zanimljivo, na ovom Kolićevom i HDZ-ovom predstavljanju,  među tim nestranačkim osobama, mogli su se vidjeti i brojni oni koji su ne tako davno u Gospiću i Lici podržavali neke druge političke opcije ili neke druge političare iz HDZ-u sasvim suprotnih političkih tabora. Znači li to i u tom kontekstu još jednu HDZ-ovu predizbornu pobjedu, skoro dva mjeseca prije lokalnih izbora? – pitaju se na portalu Like-express. 

Predsjednik ličko-senjskog HDZ-a Darko Milinović kaže da dok su mnogi proteklih mjeseci proveli na blaćenju HDZ-a i pojedinih članova ili čelnika stranke,  HDZ je u miru i tišini slagao program i kandidate. I Milinović je istakao da je snaga HDZ-a i u tome što u Gospiću i cijeloj županiji okuplja sve one koji žele sudjelovati u programu HDZ-a za boljitak županije.

Vidim dosta nestranačkih ljudi, ljudi koji su ovdje došli dati podršku meni, Milanu Koliću i HDZ-u kao ozbiljnoj političkoj snazi koja će učiniti sve da pobijedi na nadolazećim izborima“- kaže Milinović i obećava da se u kampanji neće baviti političkim protivnicima.

Jedino će svi kandidati u narednih mjesec i pol dana govoriti o sebi i svojim programima, „poštujemo sve, negativnom i prljavom predizbornom kampanjom nećemo se baviti“- kaže Milinović. Rekao je da HDZ treba nestranačke ljude koji bi trebali biti svojevrsni korektor HDZ-u na vlasti. „Trebamo one koji su nam spremni reći Dado,Kole,Pjer,Sanjin, ovo vam nije dobro, ovo bi mogli bolje“- ističe on i u neku ruku daje zadatak svim nestranačkim osobama koji su i danas došli podržati ovaj događaj da u ime svih birača budu korektor vlasti, nadamo se da će  oni to breme moći preuzeti.


 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: lika-express.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close