VijestiScena

“Kokosovo mlijeko” naslov je nove pjesme benda iZLET s kojom najavljuju novi album!

Na prvi pogled može se činiti kako je riječ o nekakvom proizvodu za njegu kože, ali nije. Riječ je o pjesmi i to romantičnog karaktera. Ovaj put iZLETovci su morali proći pravu avanturu na putu do ostvarenja ove glazbene poslastice.


Naime u kolovozu prošle godine nastupili su na “Ratu bendova” u sklopu festivala South Point Rock’n’Ride 2018 Konavle, kraj Dubrovnika, a tamo su osvojili vrijednu nagradu. Nagrada je bila itekako korisna za mlade glazbenike Petra (bubanj i vokal) I Tonija (gitara i vokal), a uključivala je nastup kao predgrupa bendovima Atomsko sklonište, Opća opasnost i Brkovi te tri dana besplatnog snimanja u velebnom studiju Pavarotti u srcu Mostara. Sve to organizirali su plemeniti bajkeri iz moto kluba Dvije Rote.

Braća Kumerle u Mostaru su snimila dvije pjesme, koje će se naći na dugo najavljivanom novom albumu, od kojih je jedna “Kokosovo mlijeko”, dok će drugu javnost uskoro imati priliku čuti. Cijelu pustolovinu snimili su svojim video aparatima i pretočili u kratak VLOG izvještaj za znatiželjne fanove, koji klikom na link možete vidjeti ovdje.

Kako izvještavaju sami protagonisti, braća Toni i Petar Kumerle uskoro će javnosti predstaviti svoj 2. studijski album, naslova “KATARZA”. Album će biti vani krajem travnja i to u izdanju Dallas Recordsa.

Ovaj pustolovni rock bend možete poslušati uživo već sljedećeg mjeseca u zagrebačkom rock klubu Vinyl (Bogovićeva 3), gdje će u petak 15. ožujka nastupiti u sklopu programa Dallasijada, kojeg organizira izdavačka kuća Dallas Records.

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lili Zaneta

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close