LifestyleScena

Koje stvari ne bismo trebali nositi na glazbene festivale ?

Zašto baš ovih 10 stvari ne biste trebali nositi? Pa uglavnom zbog toga da ne živcirate okolinu oko sebe. Također, ako ponesete nešto od ovoga, vjerojatno ćete samo ispasti smiješni pred frendovima.


1. Akustična gitara

Nemamo mi ništa protiv akustičnih gitara općenito, ali ima li išta iritantnije od osobe sa slamnatim šeširom kako u festivalskom kampu pored vatrice u 4 ujutro prebire po žicama gitare. Sigurni smo da na festivalu gdje je ‘živa’ muzika stvarno nitko ne želi slušati pijane obrade “Wonderwalla”, “Balkana”, “No Woman No Cry”, “Fast Car” ili “Jedina moja”. Ako ste već platili stotine i stotine kuna za festivalsku ulaznicu pretpostavljamo da želite vidjeti ono zbog čega i jeste tamo, a ne nekog kvazi Boba Dylana.

2. Selfie stick

Ovaj grozan izum na sreću je već zabranjen na nekoliko festivala, kao što su Coachella i Lollapalooza, ali bilo bi dobru da ga zabrane i ostali festivali. Svako malo smo okruženi s tim selfie stickovima koji poput kojekakvih periskopa strše na svakom koraku. Ekipa je unazad nekoliko godina doslovno poludila za ovim rekvizitom, pa tako i na festivalima vidimo narcisoidne pojedince koji moraju ‘okinuti’ 5000 fotografija s frendovima u svim mogućim uvjetima. Samih sebe, ili s prijateljima, pred šatorom, kako piju pivo, pred pozornicom da se vidi kako se ludo provode… I sve to moraju istog trenutka objaviti na Facebooku, Instagramu i svim ostalim društvenim mrežama koje posjeduju. Čini se kako je danas postalo bitnije uvjeriti druge kako se super zabavljaš, nego što je to uistinu slučaj.

Pročitajte više na muzika.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close