LifestyleScena

Koje je strane jezike danas najisplativije znati?

Stara izreka kaže da vrijedite onoliko koliko jezika govorite. Podrazumijeva se da uz materinji znate minimalno još jedan strani jezik. Pravi pristup, motivacija i dovoljno vježbe i svatko od nas može naučiti strani jezik.


Engleski jezik

Jezik kojim govori više od 328 milijuna ljudi, a službeni je jezik u 53 zemlje. Poznavanje engleskog jezika proporcionalno raste i sa stupnjem obrazovanja.  Naučite ga i vi u malim grupama pod vodstvom iskusnih profesora. Nastava se temelji na modernim metodama, tehnikama poučavanja i kreativnom pristupu, a svaki polaznik dobit će potvrdu o odslušanom tečaju.

Ostvarite popust od 70% i naučite engleski jezik još danas!

Engleski ili njemački jezik – početni intenzivni tečaj u trajanju 20 sati za 299kn!

Ako ipak poznajete osnove engleskog jezika, znanje možete nadograditi naprednim audio tečajem. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, u toplini svoga doma, vježbajte razgovor i razumijevanje te usavršite svoje čitanje i pisanje. Paket sadrži dva audioCDa s dijalozima i rječnikom, udžbenik i priručnik.

Popust možete ostvariti na linku:

Engleski ili njemački jezik, napredni PONS paketi za samostalno učenje za 115kn!

Njemački jezik

S obzirom da je njemački službeni jezik jedne od najstabilnijih ekonomija na svijetu, postaje sve popularniji. Službeni je jezik u 6 država, a njime govori oko 90 milijuna ljudi.

Willkommen! Wie gehts? Mir geht es gut, danke, und dir?

Naučite ili usavršite njemački jezik po najpovoljnijoj cijeni. Popust od 54% ostvarite klikom na link:

Njemački jezik – tečaj razine A1, A2 ili B1 u trajanju 60 sati za 890kn!

Poboljšajte znanje i još bolje naučite jezik, jer tako možete ostvariti bolji, zapaženiji rezultat i snažniji dojam kod sugovornika.

Više ponuda potražite na linku:

Ostvari popuste u svom gradu


 

Izvor: Ponuda dana

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close