Vijesti

Kod Đakova nestao mladi pripadnik HV-a, pronađen samo njegov auto

JESTE LI GA VIDJELI?

Na području Policijske postaje Đakovo, prijavljen je u četvrtak nestanak 28-godišnjeg Dražena Zlomislića koji je tamo boravio, a ima prijavljeno prebivalište na području općine Velika.


Istoga dana u popodnevnim satima, Draženov osobni automobil pronađen je u nedaleko mjesta Sloboština, na području općine Brestovac, dok on nije nađen, priopćila je Policijska uprava požeško-slavonska.

Za Draženom, koji je djelatnik HV-a, traga se od jučer, a u pretrazi terena u široj zoni mjesta Sloboština, uz djelatnike policije sudjeluju djelatnici Hrvatske vojske, Vojne policije i pripadnici HGSS-a.

Policija moli građane ukoliko imaju bilo kakva korisna saznanja o nestaloj osobi da se jave na broj telefona 192, u najbližu policijsku postaju ili da informacije dostave putem mail-a [email protected] ili na [email protected]

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Nestali.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close