“Knjiga života” mladih glazbenika Ines i Tonija Pavića

Tena Brnad

Mladi glazbenik Toni Pavić ovih je dana objavio novi spot za pjesmu Knjiga života. Duet nastao prije osam godina zajedno su otpjevali Ines i Toni Pavić, a Toni je autor glazbe, teksta i aranžmana.


Knjiga života govori o životnim temama i pravi je bratsko-sestrinski duet kakav do sada nisam čuo na našoj glazbenoj sceni“, otkriva Toni i dodaje kako je tek sad došlo pravo vrijeme za njezinu objavu.

Pjesma mi se svidjela na prvo slušanje i Toni i ja smo se kad je pjesma nastala dogovorili da ćemo je jednog dana zajedno snimiti“, govori Ines Pavić čiji je Knjiga života prvi službeni singl i ulazak na glazbenu scenu.

Spot za ovu pozitivnu, životnu pjesmu snimljen je na prekrasnim lokacijama planine Cincar iznad Livna poznate po divljim konjima. Video produkciju i režiju spota potpisuje Marin Mamuza, dok je za audio produkciju pjesme bio zadužen Petar Makar.

Tonija i Ines Pavić šira je javnost upoznala nakon prošlogodišnjeg sjajnog nastupa na dočeku izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića u Livnu te kroz brojne druge nastupe i koncerte.

Toniju Paviću ovo je peti singl od 2015. kada je započeo samostalnu glazbenu karijeru, a u pripremi je još singlova te album prvijenac na kojem je autor većine pjesama.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u