LifestyleScena

Ovi su klinci zaradili milijune, a još ne mogu ni glasati

Enterpreneur je napravio popis osam klinaca od kojih bi svatko mogao nešto i naučiti


Godine im nisu problem. Ova djeca su zaradila milijune prije nego li su stekli pravo glasa. Enterpreneur donosi popis osam klinaca – poduzetnika od kojih možemo nešto naučiti.

Evan s EvanTubea

Sa samo 8 godina pokrenuo je vlastiti program na YouTubeu kojega je nazvao jednostavno – EvanTube. Tu je Evan govorio o igračkama s kojima su se njegovi vršnjaci igrali i tako si osigurao publiku koja je odrastala s njim. Svake godine zaradio je 1,3 milijuna dolara i postao jedan od rijetkih kojemu je to pošlo za rukom na YouTubeu. Možete li ga sustići?

Christian Owens

Uzor mu je Steve Jobs. Svoj prvi milijun Owens je zaradio sa 16 godina, a vlastitu tvrtku za web dizajn lansirao je dvije godine ranije. Koja je njegova poruka? Slijedite svoju strast i pronađite način kako ljudima dati ono što žele za manje novca.

Adam Hildreth

Dubit je naziv društvene mreže koju je Hildreth pokrenuo sa 14 godina zajedno sa svojim prijateljima. Samo dvije godine kasnije na svom bankovnom računu imao je gotovo 3,7 milijuna dolara. Bilo je to dovoljno da ga uzme Crips, softverska tvrtka koja radi na online zaštiti djece od pedofila. Želite li uspjeti, ne zaustavljajte se i posvetite se inovacijama.

Cijeli članak pročitajte na express.hr


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: telegraph.co.uk

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close