Znanost

Klimatske promjene: Svijet će do kraja ovog stoljeća biti mnogo toplije mjesto

Koristeći predviđanja klimatskih promjena na osnovi razina ugljikovog dioksida, podaci otkrivaju što bi se moglo dogoditi klimama gradova sve do 2100. godine. Prenosi 24sata.hr


Čini se kako će svijet do kraja ovog stoljeća biti mnogo toplije mjesto. Novi podaci koje su objavili znanstvenici u NASA-i otkrivaju kako će se temperatura mijenjati do 2100. godine. Koristeći predviđanja klimatskih promjena na osnovi razina ugljikovog dioksida, podaci otkrivaju što bi se moglo dogoditi klimama individualnih gradova, javlja Daily Mail.

Iako je za sada riječ o sirovoj formi, ova interaktivna karta ipak daje neke pokazatelje kako bi svijet mogao izgledati 2100. godine. Mogu se pogledati i temperature u prošlosti, sve do 1950 godine.

Više na 24sata.hr


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close