VijestiScena

Klapa Rišpet s novom emotivnom i iskrenom baladom osvojit će i vaša srca

“Bojim se” nova je perjanica iz kreativne radionice klape Rišpet. Osim što će vas osvojiti glazbom i tekstom, video spot za novu pjesmu očarava i predivnim morskim kadrovima. Klapa Rišpet su glazbenici koji definitivno zlatnim slovima pišu povijest kada je u pitanju klapska pjesma. Uvijek originalna splitska ekipa još jednom će zabljesnuti u punom sjaju, a svoj novi glazbeni adut promovirat će u mjesecima koji slijede po Hrvatskoj i Sloveniji.


Kao i svaki puta do sada, za novu pjesmu zaslužan je Pero Kozomara koji je pjesmu uglazbio. Tekst je napisao Željko Krznarić, a sve je u aranžman ‘upakirao’ Leo Škaro.

Nisam siguran jesam li previše subjektivan oko ove pjesme, zaista je jako volim. Govori o neizmjernoj ljubavi muškarca i žene. Tematika ovako može zvučati i pomalo banalno, no pjesma joj pristupa na jedan autentičan te iskren način, poručio je Pero Kozomara, skladatelj i osnivač klape.

Nakon dueta s Doris DragovićJedina jubav moga života”, “Kucaj srca tvoga”, “Kad iman tebe” ili “Šta mi ljube oćeš kazat”, ekipa iz Rišpeta nastavlja glazbeni niz s ovom predivnom baladom.

Hit Records

Podsjetimo samo kako je klapa Rišpet u izdanju Hit Recordsa izdala svoj aktualni album naziva “Reći ćeš mi fala” koji je postigao zavidnu prodaju, te se još uvijek nalazi u top 30 najprodavanijih domaćih albuma.

Pero Kozomara ističe da je ovo ponajbolja pjesma klape Rišpet do sada te je jako emotivna i iskrena, kako kaže, pisana iz duše. Predlaže nam da je svi poslušamo i da se sami uvjerimo u emotivnu snagu njihovog novog glazbenog aduta.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Hit Records

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close