VijestiTurizam

KLAPA RIŠPET DOLAZI U OTOČAC! Donosimo program proslave Dana državnosti

Dan državnosti u Republici Hrvatskoj je blagdan koji se obilježava 25. lipnja, u spomen na Ustavnu odluku hrvatskog Sabora o samostalnoj i suverenoj Hrvatskoj.


Udruge HVIDRA, Sokolovi, Glavičica i 133. brigada HV-a, a u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Otočca, uz pokroviteljstvo Grada Otočca i ove godine organiziraju prigodnu proslavu Dana državnosti u Otočcu.

Uz već tradicionalni turnir u nogometu i kuhanje graha u gradskom parku, Turistička zajednica Grada Otočca organizira i dječju predstavu te veliki koncert u centru grada.

Eko jeka i čarobna planeta

Dječja predstava “Eko jeka i čarobna planeta” u sebi nosi edukativne i relevantne elemente bitne za svakodnevni život i razvoj djeteta. Predstava je protkana s mnoštvom interakcije u kojoj djeca trebaju pokazati svoje znanje o planeti Zemlji i stvarima koje nas okružuju te je popraćena potragom za gusarskim blagom.

Koncert Klape Rišpet

Proslava Dana državnosti u Otočcu završava velikim koncertom u centru grada, u Gradskom parku gdje će se za dobru atmosferu pobrinuti jedna od najpopularnijih hrvatskih klapa – klapa Rišpet.

Klapu „Rišpet“, koju čini 7 vokala, osnovao je splitski skladatelj Pero Kozomara u rujnu 2011. godine. Klapa je pobjednik Splitskog festivala 2013. godine s pjesmom „Ćaća“, a dobro je poznata po svojim hitovima “Kad je pošla ća“ ,“Lumin“, “Projdi mojon kalon“ , „Fališ mi“, „Mislin samo na te“, duetu s legendarnim Mišom Kovačem „Sunce mi od tebe dolazi“, te duetu s Jelenom Rozgom „Prsti zapleteni“.

Turistička zajednica Grada Otočca poziva građane Ličko-senjske županije na proslavu Dana Državnosti u Otočcu!

Više o turističkoj ponudi Otočca pronađite na web stranici www.tz-otocac.hr i Facebook stranici Visit Otočac – Otočac Tourist Board.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close