VijestiScena

Klapa Niko snimila novu prekrasnu baladu “Suze od svile”

Zadarska klapa Niko, predvođena vokalom Davorom Pekotom iz nekadašnje grupe Forum, objavila je novu pjesmu i spot ‘Suze od svile’.


Ovo je drugi singl sjajne klape pod okriljem diskografske kuće Croatia Records koji nastavlja uspjeh pjesme ‘Moren li te svojon zvat’ objavljene prije gotovo točno godinu dana. Prekrasnu baladu ‘Suze od svile’ napisale su Tanja Jergan Botunac i Lući Tukić, dok je za aranžman zaslužan Eduard Botrić. Režiju i animirani dio spota potpisuje Igor Goić.

Klapa Niko osnovana je prije šest godina, a okuplja zadarske glazbenike bogatog iskustva stečenog kroz djelovanje u glazbenim sastavima i klapama – Forumu, klapi Munita, klapi Crikvenica, klapi Krševan. Postavu klape Niko čine: Davor Pekota, Hrvoje Rančić, Rikardo Perković, Vjekoslav Šuljić, Leon Bataljaku, Mladen Košta, Erik Pavin, Tomislav Košta i Marko Vidučić. Umjetnički voditelj klape je Tomislav Košta. Klapa Niko u svom djelovanju kombinira različite glazbene izričaje, a uz autorske pjesme dalmatinskog ugođaja, izvodi i svjetske standarde u višeglasnim aranžmanima. Klapa radi na nosaču zvuka, na kojem će se naći autorske pjesme, ali i obrade domaćih i stranih evergreena koje su obradili na novi, prepoznatljiv način. Prvi veći uspjeh klape bila je prva nagrada stručnog ocjenjivačkog suda na festivalu ‘Melodije hrvatskog juga’ u Opuzenu.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close