VijestiScena

Klapa More objavila spot za pjesmu “Volim te, volim” koju će predstavit na festivalu u Kaštelima

Cijenjena šibenska klapa More predstavlja novi singl “Volim te, volim” s kojim će nastupiti na Večeri dalmatinske pisme u Kaštelima.


Novu ljetnu ljubavnu baladu radili su Dragan Brnas Fudo (glazba) i Ivica Brnas Fudo (tekst), dok aranžman potpisuje sjajan producent Olja Dešić. Video spot radio je Matko Petrić, a ovom prigodom klapa zahvaljuje agenciji “Twist models by Katarina Prnjak” i modelu Loreni Glavaš.

“Ostali smo dosljedni spoju klapskog vokalnog izričaja i modernog zvuka i aranžmana u pjesmi koja govori o neiscrpnoj temi – ljubavi”, poručuju iz klape More koja je ove godine održala koncert na CMC festivalu u Vodicama, a očekuje ih još niz nastupa tijekom ljeta. Jedan od njih je i 21. srpnja na Večeri  dalmatinske pisme u Kaštelima.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Nikola Knežević

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close