VijestiScena

Klapa Kalelarga predstavlja spot za Krilo samoće

Zadarska klapa Kalelarga, koja se široj javnosti predstavila pjesmama ‘Di bi bija da nema tebe’ i ‘Sve se milo probudilo’, izvela je pjesmu ‘Krilo samoće’ na Večerima dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu u srpnju ove godine.


Pjesmu su napisale Lući Lu i Tatjana Jergan Botunac, dok se za aranžman pobrinuo Tomislav Pehar.

Klapa Kalelarga osnovana je u Zadru 2012. godine, a svoj rad zasniva na izvornoj dalmatinskoj klapskoj pjesmi koju članovi klape njeguju od svojih klapskih početaka. Pod voditeljskom palicom prof. Dražena Habuša klapa ostvaruje uspjehe u Pakoštanama na festivalu “Školjka” osvajanjem Zlatne plakete 2013. 2014. i 2015. godine. Klapa se također može podičiti nastupima na brojnim smotrama, samostalnim koncertima, kao i svojim prvim autorskim pjesmama. Od 2016. godine voditelj klape je Žan Morović.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close