VijestiScena

Klapa CAMBI objavila novi album “Trnje i svila”

Klapa Cambi iz Splita, jedna od najpopularnijih klapa u Hrvatskoj, nagrađena brojnim priznanjima i besprijekorne reputacije, objavila je novi studijski album “Trnje i svila”. Riječ je o autorskim pjesmama koje je klapa snimila i predstavila u protekle tri godine, od objavljivanja albuma “Zar više nema nas” koji je osvojio nagradu Porin u kategoriji Najboljeg albuma zabavne glazbe.

Na albumu se nalaze festivalske pjesme “Izgubjeni sin” (CMC festival Vodice 2012.), “Jidra mog vapora” (Splitski festival 2013.), “Gropi mojih mriža” (Splitski festival 2014.), te nagrađene skladbe na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku – “Svjetla daljine” (treća nagrada publike, 2011.) i “Pričaj mi Dalmaciju” (druga nagrada žirija, 2014.).

 

Tekst: CR

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close