Scena

Klapa Cambi ima novi spot

Tepaju joj nadimkom ‘The Thing’, zovu ju svojim najizazovnijim projektom do sada i kao uvijek, s novom pjesmom ‘Korak bez tebe’ klapa Cambi iz Kaštel Kambelovca opet je hrabro zakoračila u novom smjeru.


Pjesmu su predstavili na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, a potpisuju ju Zoran Trubić, zaslužan za glazbu i stihove, te Tonči Tranfić i Olja Dešić koji su osmislili aranžman, a upravo su za nju snimili i spot.

– Kako je pjesma u mnogo čemu posebna za nas, poseban je i spot vezan uz nju, a na kraju i jedno iznenađenje. Pjesma je daleko od dalmatinskog šlagera, jedna je od onih pjesama koju samo klapa Cambi može izvesti – napucana, snažna, angažirana. Pet minuta pjevanja bez predaha, koncipirana kao a capella skladba uz dodatnu, glazbenu pratnju, kazali su pjevači klape Cambi.


 

Tekst: Scardona
Foto: screenshot youtube

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close