SportIzdvojeno

KK Split potpisao ugovor s mladim Ličaninom Marinom Dubravčićem

Mladi košarkaš Splita Marino Dubravčić potpisao je danas trogodišnji ugovor sa ‘žutima’, javlja Dalmatinski portal.


Ovo je za nas bitan trenutak. Od kada sam došao, velika je energija uložena u rad omladinskog pogona. Šef škole Ante Grgurević sudjelovao u dovođenju, radu i razvoju igrača s kojim smo sretni. Dubravčić je Ličanin koji je došao u Split, te radom i trudom napravio zavidne rezultate. Nadam se da će tako i nastaviti, te da ćemo za nekoliko godina potpisivati i novi ugovor”, rekao je direktor KK Splita Edo Blažević.

Potom je riječ dobio Dubravčić.

Počašćen sam što potpisujem ugovor u ovako velikom klubu s velikom poviješću, dobar osjećaj što baš ja imam tu čast”, rekao je uvodno mladi košarkaš.

Došao je iz Otočca kad je išao u drugi razred srednje škole, visok je 206 cmo i igra ‘peticu’. Uzeo je broj 22, klub od njega ima velika očekivanja. Ovako je opisao svoj košarkaški put.

U prvom razredu osnovne sam krenuo s košarkom, onda sam se prebacio na nogomet, gdje sam bio golman, što nisam trebao, pa se vratio u košarku jer je veća ljubav. Pošto su Otočac i Crikvenica u jako dobrim odnosima, sa Crikvenicom sam otišao na jedan turnir u Šibenik, kojega smo osvojili, a tamo su me vidjeli ljudi iz Splita, pri čemu je glavna uloga bila voditelja škole Grgurevića.”

Dodao je i koji su mu uzori.

“Sigurno Kobe zbog mentaliteta, Rodman radi pozitivne ludosti, te Jokić zbog pregleda igre.”

Dodao je još da mu je skok jača strana, masnica ispod oka mu je uspomena s treninga na lakat prijatelja Šiška, a na kraju je uslijedilo svečano potpisivanje ugovora.


 

Komentari

Komentara


Izvor: Dalmatinski portal | Foto: Ivica Čavka

Povezane objave

Oznake
Pročitajte još
Close
Back to top button
Close