Događanja

KINO NA OTVORENOM Projekcija crtanog filma u Područnoj školi Mušaluk

FOTO

Nitko zapravo ne zna je li Čudesna šuma strašno daleko ili sasvim blizu, u nju se stiže samo uz pomoć mašte. U samom srcu Čudesne šume nalazi se njen najčudesniji proplanak, tu čarobno stablo pruža moć i zaštitu svakome tko se skloni pod njega.“


Kao što čarobno stablo pruža moć i zaštitu u Čudesnoj šumi, tako mušalučka škola čini za svu djecu koja u nju kroče svojim nožicama i čistim srcima.

U petak, 30. srpnja je tako u sklopu projekta „Ljeto u Mušaluku“, u njenom starom voćaru, ispod čarobnih stabala i zvjezdanog neba održana projekcija crtanog filma „Čarobnjakov šešir“.

Za vrijeme produkcije članovi radne skupine projekta „Mušaluk“ podijelili su gledateljima, kojih je bilo stotinjak, kokice i sok kako bi što bolje uživali u ovom malom, ali srcem velikom kinu na otvorenom.

“Zahvaljujemo svima na tako velikom odazivu, a samim time i na podršci koju nam dajete jer prepoznajete naš rad”, poručili su iz Područne škole Mušaluk.

„Ljeto u Mušaluku“ svakako još uvijek traje. Utorkom se održavaju likovne radionice, a srijedom pastirske igre i bajkaonice u PŠ „Mušaluk“ s početkom u 10:00h.

Također 20. kolovoza u 19:30h, održat će se još jedna produkcija crtanog filma na otvorenom, a 31. kolovoza održat će se izložba dječjih radova u 18:30h.

Kao i čudesna šuma, ova mušalučka škola vječno će ostati carstvo ljubavi i radosnog života, u njoj ima mjesta za svakoga tko dođe uz pomoć mašte.


 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PR

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close