Film i TVVijesti

Kino Mediteran gostuje u Orebiću s novim filmskim poslasticama!

Drugu godinu zaredom partnerstvo Matica hrvatska Orebić i Kino Mediteran donosi nove filmske naslove u Orebić i mimo ljetnih mjeseci.


U Dvoranu Općine Orebić stižu dvije filmske poslastice tek izašle u hrvatskim kinima. U subotu, 17.veljače u 20 sati  bit će prikazan Osmi povjerenik, a u nedjelju, 18.veljače u 17 sati Mali gangster.

Podsjetimo, Kino Mediteran je projekt revitalizacije kina u Dalmaciji čiji je glavni cilj oživiti kino dvorane i ljetna kina te dovesti filmske programe u manje sredine diljem Dalmacije gdje su kina odavno zatvorena. Fokus projekta je na europskim i nezavisnim filmovima. Kino Mediteran se održava u 26 gradova od kojih 12 ima programe kroz cijelu godinu.

Kino Mediteran organizira Festival mediteranskog filma Split, a Matica hrvatska Orebić partner je projekta u Orebiću, uz pokroviteljstvo Turističke zajednice Orebić.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close