ModaTurizam

KINA: Lički suvenir na B2B sajmu turizma u Ningbou

Lika je ove godine u veljači dobila svoj autohtoni suvenir. Riječ je o parfemu  Plitvice na bazi orhideje i ličke šljive od strane proizvođača i idejnog začetnika The Plitvice TimesaThe Plitvice Times je u svibnju ove godine dobio poziv na sudjelovanje na dodjeli nagrade za poslovnu izvrsnost u kanadskom Ontariju. Zahvaljujući Marku Polu, neodavno je stigao i poziv iz Kine pa je tako The Plitvice Times sudjelovao na Ningbo Tourism B2B Matchmaking Fair-u.


Više od 500 gostiju iz više od 10 zemalja CEE regije, uključujući Latviju, Češku, Hrvatsku, Srbiju, Poljsku, Mađarsku, Bosnu i Hercegovinu je sudjelovalo na konferenciji. Konferencija je održana u lučkom gradu Ningbou, a grad je poznat i po tom da su 2017. godine, turističke agencije Ningboa pomogle oko 274 000 lokalnih turista da posjete europske zemlje.

Uz brojne internacionalne delegacije, na konferenciji se našla i naša iz The Plitvice Timesa. Na zanimljivim i posebno dekoriranim lokacijama predstavili su parfem Plitvice. Posjetitelji su imali priliku sami isprobati parfem, a reakcije su bile isključivo pozitivne što potvrđuje kvalitetu hrvatskog proizvoda.

FOTO: The Plitvice Times

 

FOTO: The Plitvice Times

Na konferenciji su predstavnici Hrvatske, Češke, Mađarske, Poljske, Slovačke, Bugarske i ostalnih zemalja CEE regije govorili o turizmu regije i potencijalima iste regije za turiste iz Kine. Konferencija je zaključena velikim očekivanjima u razvoju turizma između Kine i zemalja srednje i istočne Europe. Također, razvoju će uvelike pripomoći inicijativa One Belt One Road koja sudjeluje u stvaranju boljih veza između zemalja sudionica, te samim tim bolje budućnosti za turizam.

FOTO: The Plitvice Times

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: The Plitvice Times

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close