Scena

KIMYE I PREDSJEDNIK OBAMA

KIMYE I PREDSJEDNIK OBAMA nikad ne biste pogodili kakve je reakcije izazvala ova fotografija.

Kim Kardashian i Kanye West poznati i kao Kimye slikali su se s američkim predsjednikom Barackom Obamom, a fotografija koju je reality zvijezda podijelila na svom Instagram profilu izazvala je brojne negativne komentare.

Od kritiziranje Kimine odjeće, odnosne majice boje kože koju je odjenula sa susret s predsjednikom, do toga da ju ne bi ubilo da se nasmješi, a brojne kritike sasute su i na račun američkog predsjednika koji se naslikava sa showbizz zvijezdama.

Obama i KIMYE

Na fotografiju kojom se starleta pohvalila na društvenoj mreži Barack Obama se i potpisao te napisao poruku u kojoj se slavnom paru zahvaljuje na podršci i želi sve najbolje njihovoj kćerkici North.

Zanimljivo je da je reper ispao jedini pozitivac u ovoj priči – inače često kritiziran u američkim medijima zbog svoje bahatosti i mrzovolje Kanye je pohvaljen za primjerenu odjeću i činjenicu da se smješi – što inače nikad ne čini u javnosti.

 

Tekst: gloria.hr

Foto: instagram

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close