VijestiLifestyle

Kći nestale Gospićanke uputila apel javnosti: “Znamo gdje je viđen automobil”

Ines Skender, kći nestale Jadranke, objavila je na Facebooku da je utvrđeno kako je automobil njezine majke, Mercedes gospićkih registracija, kojim se udaljila od kuće uočen na Mostu slobode prije 6 ujutro u srijedu 4. prosinca.


“Sada znamo da je auto viden na Mostu slobode (most kod Hipodroma/Kajzerice) prije 6 sati ujutro 4.12.2019.(srijeda). Ukoliko je itko bio na nasipu tamo taj dan, šetao psa, trčao, prolazio i vidio auto ili nju u neko doba dana, ako je nekome auto smetao jer je bio nepravilno parkiran, smetao za doći do koša, molim vas da nam javite kada ste uočili auto ili išta što bi nam pomoglo da barem utvrdimo kada je auto došao tamo”, zamolila je Ines Skender.

Policija je objavila kako s pripadnicima Vojne policije i Ravnateljstva civilne zaštite koriste sva sredstva koja su im na raspolaganju u traganju za nestalim osobama. Automobil Jadranke Skender pronašli su odmah isti dan, i to u Cimermanovoj ulici kod Obale Ivana Supeka u Zagrebu. Nakon toga pretraženo je i područje uz Savu, a sonarom se pretraživala i sama rijeka. No, bez uspjeha.

Kći nestale kazala je da njezina majka “nikad ne bi otišla bez traga i glasa”.

Policija moli građane koji imaju ikakva saznanja o nestaloj Jadranki Skender da se jave na e-mail adresu: [email protected] ili da obavijeste najbližu policijsku postaju, odnosno na telefon br. 192.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: nestali.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close