Karlovačka županija

Kažnjen vozač autobusa, stao je kod naplatnih kućica kako bi pustio tri putnice

NA KARLOVAČKOM SUDU

Vozač autobusa iz Zagreba, zaposlenik prijevoznika Croatia Busa, proglašen je krivim na Prekršajnom sudu u Karlovcu jer je na autocesti A-1 kod naplatnih kućica tri putnice pustio iz autobusa, te mu je određena kazna od 1.000 kuna, javlja kaportal.


Dogodilo se to 6. kolovoza prošle godine oko 8.50 sati. On je tada prometovao na linijskom prijevozu na relaciji Dubrovnik – Zagreb, te je, piše u presudi, vršio iskrcaj putnika izvan autobusnog kolodvora, odnosno stajališta, te u Karlovcu, koje dozvolom i voznim redom nije navedeno kao mjesto zaustavljanja.

U prekršaju su ga zatekli inspektori Službe inspekcije cestovnog prijevoza.

Pri odmjeravanju kazne sud je na strani okrivljenika kao olakotnu okolnost cijenio da u posljednje tri godine nije pravomoćno kažnjavan zbog istih ili sličnih prekršaja, niti zbog težih prekršaja u prometu, pa mu je izrekao novčanu kaznu u visini posebnog minimuma propisane novčane kazne.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close