Scena

Kazalište ARUPIUM predstavlja u Otočcu – DOK NAS SMRT NE RASTAVI

Amatersko kazalište Arupium, koje djeluje pri Gackom pučkom otvorenom učilištu Otočac, uskoro će predstaviti novu kazališnu predstavu, sada već desetu od svog osnutka. Radi se o drami Dok nas smrt ne rastavi nastaloj prema istoimenom i nagrađivanom tekstu mlade hrvatske autorice Nine Horvat.

Devet je uloga u spomenutoj predstavi, a igraju ih Draženka Bešenić, Elizabeta Božičević, Maja Bukovac, Dario Eror, Petar Gezman, Ivana Gomerčić, Mihael Ibrišimović, Nikola Oršanić i Gordana Todorović Sporiš, dok je za režiju zadužena Snježana Orešković.

Premijera predstave održat će se u subotu, 14. studenoga u 20:00 sati u kinodvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac. Ulaznice za predstavu mogu se kupiti u pretprodaji od 9. studenoga, svakim radnim danom od 8 do 15 sati po cijeni od 20 kn ili na dan predstave, sat vremena prije njezina početka.

Plakat - Dok nas smrt ne rastavi

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close