Grad ZagrebScena

Kawasaki 3P prepjevali svoj veliki hit za pomoć napuštenim psima

Bend Kawasaki 3p svoj je veliki hit ‘Ni da ni ne’ prepjevao u ‘Udomi me’ kako bi pomogli u humanitarnoj akciji za dobrobit i zaštitu životinja iz azila Indigo.


Prije nešto više od godinu dana Kawasaki 3p objavili su album ‘Goli zbog pasa’ koji je Udruzi za dobrobit i zaštitu životinja Indigo bio poticaj da ih zamoli za humanitarno fotografiranje s napuštenim psima koji traže dom.

Kako su fotografije imale odličan odjek u medijima i na društvenim mrežama te je nekoliko pasa našlo svoj zauvijek dom Kawasaki 3p ponudili su Indigu dodatnu pomoć.

Iz te nove suradnje čiji je jedini cilj udomljivanje napuštenih životinja nastali su pjesma i video ‘Udomi me’. A, ‘Udomi me’ je zapravo obrada velikog hita ‘Ni da ni ne’.  Video je sniman na privremenom terenu kojeg Udruga Indigo koristi za smještaj napuštenih pasa.

Pročitajte više na jutarnji.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close