ZdravljeTech

Jeste li spremni za kavu u obliku gumenih kockica?

Ništa ne može zamijeniti ritual jutarnjeg ispijanja kave, ali ako ste u potrazi za učinkovitom kofeinskom dizalicom kavu biste možda trebali početi uzimati u obliku gumene kocke.


Kocke Go Cubes smatraju se budućnošću u ispijanju kave. Riječ je o posve novom sustavu opskrbljivanja tijela kofeinom kroz gumene kocke koje je moguće prožvakati. Iza nje stoji tvrtka Nootrobox koja je novac za pokretanje biznisa prošle godine skupila preko Indigogo kampanje.

Količina kofeina u klasičnoj kavi varira ovisno o vrsti i količini kave koje pijete, ali i baristi koji vam je pripremio ovaj napitak. U svakoj kocki Go Cubes nalazi se točno po 50 miligrama kofeina, ali i tvari nootropik koja poboljšava moždanu funkciju.

Ljudi koji su probali Go Cubes tvrde da je opskrba kofeinom jednostavna, jamči brzo razbuđivanje, ali i podizanje razina energije na zavidnu razinu na kojoj je moguće efikasno obaviti što god vas očekuje u danu.

Za konzumaciju ovog proizvoda ne treba vam specijalni aparat, tekućina niti poseban lonac. Kocke je moguće spremiti u džep, a ovakvu kavu ‘popiti’ čak i u svemiru. Dostupne su u tri okusa: čista kava (Pure Drip), kava s mlijekom (Latte) i kava s čokoladom (Mocha).

Go Cubes je moguće kupiti preko Interneta po cijeni od oko 60 američkih dolara ili 385 kuna za pakiranje od 80 kocaka. Ova će količina zadovoljiti četrdesetodnevne potrebe za kofeinom osobe koja je navikla na ispijanje jedne šalice kave svaki dan.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: punkufer.dnevnik.hr | Foto: youtube thenextweb

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close