ShowbizIzdvojeno

Katarina Didanović obožava Plitvice: Nema prave riječi kojom se može opisati takva ljepota

ATRAKTIVNA PJEVAČICA

24 sata donosi razgovor s pjevačicom Katarinom Didanović (28), koja je imala samo 19 godina kada je odlučila zaplivati profesionalnim glazbenim vodama.


Odskočna daska bila joj je pojavljivanje u showu ”Zvezde Granda”, a iako pobjedu nije odnijela kući danas se može pohvaliti s nekoliko pjesama među kojima su i suradnje s jakim imenima u glazbenom svijetu. Ova atraktivna pjevačica, koja je nedavno snimila duet s popularnim reperom Rastom otkrila je s kojom bi hrvatskom pjevačicom u skorije vrijeme voljela zapjevati.

Uhhh… teško je odabrati jednu osobu kada imate toliko dobrih i kvalitetnih pjevača. Uzela bih Ninu Badrić ili Severinu jer njihove pjesme izvodim na svojim koncertima i cijenim njihov rad”, kaže Katarina koja dolazi iz Obrenovca, malog mjesta pokraj Beograda.

Hrvatsku obožava, a svakom nastupu u Lijepoj našoj posebno se raduje.

“Dolazim u Hrvatsku i poslovno i privatno. Oduševljena sam tom nekom posebnom energijom i ljubavlju kakvu hrvatska publika daje tijekom nastupa. Uvijek vam se rado vraćam. Moram naglasiti i kako sam fascinirana Plitvičkim jezerima. Nema prave riječi kojom se može opisati takva ljepota”, priznaje Katarina.

Cijeli razgovor s Katarinom pogledajte na linku.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Privatni album / Instagram

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close