VijestiScena

“Kasno je” – upečatljiva nova pjesma i spot Stele!

Nakon ‘Tragova dodira’, mlada, talentirana i svestrana Stela, pripremila nam je potpuno novo glazbeno osvježenje.


Pod naslovom ‘Kasno je‘ krije se nova Stelina pjesma, koja stiže iz autorske radionice Fedora Boića.

U novu glazbenu priču koju predstavlja, svi se vrlo lako mogu uživjeti, smatra Stela:

 Riječ je o neuzvraćenoj i propaloj ljubavi, i mislim da je taj odnos, koji se opisuje kroz pjesmu, dosta realističan, te da će biti onih, koji će se moći poistovijetiti s njom. Odmah je snimljen i spot pod redateljskom palicom Hrvoja Banića, a čija se radnja odvija u palači obitelji Golubić u Slavonskom Brodu i njima sam beskrajno zahvalna na suradnji. Nadam se kako će se svima svidjeti pjesma i prateći video.

Kako smo već spomenuli Fedor Boić, čovjek je koji stoji iza pjesme i potpisuje glazbu, tekst, te aranžman i produkciju.

Stelu sam primjetio dok je nastupala u jednom showu, gdje sam i sam svirao. Odmah mi se svidjelo kako pjeva, pa ne čudi da sam se upravo nje sjetio, kada sam napisao pjesmu ‘Kasno je’. Nadam se da će publika prepoznati pjesmu, ali i Stelu, u čiju izvedbu u potpunosti vjerujem.’

Ovo je inače nastavak zajedničke suradnje Fedora i Stele, koja je započela na njenom singlu prvijencu ‘Tragovi dodira (Tam tara rira)‘.

Sigurno je kako je glazbena scena bogatija za jednu svestranu glazbenicu čije vrijeme dolazi, a čija su ljubavi akrobatski rock’n’roll, suvremeni plesovi, kao i sviranje četiri različita instrumenta klavira, gitare, flaute i saksofona.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close