Scena

KARMELIĆANKE POZIVAJU na križni put za mlade – S Karmela na Golgotu

Na Valentinovo u Hrvatskoj će se održavati brojna događanja, a jedno takvo u duhu vjere biti će u Hrvatskom Leskovcu. Križnu put za mlade održati će se u samostanu sestara Karmelićanki Božanskog srca Isusova.

Upravo tamo nalazi se parkovni križni put koji u tom dijelu grada zadnje 4 godine čini molitvenu oazu u prirodi. Svakodnevno je taj križni put mjesto molitve za redovnice samostana, ali i mnoge vjernike željne mira, osame i zajedništva s Isusom.

Stoga će se na prvu korizmenu nedjelju 14. veljače 2016. u 16 sati održati Karmelski križni put za mlade – S Karmela na Golgotu.

Osim karmelskih zajednica mladih u Zagrebu (Vrhovec, Strmec, Hrvatski Leskovac, Remete) i podmladka Zajednice Karmelskih laika, u pripremi sudjeluju i druge zajednice mladih iz Zagreba s kojima smo povezani kroz prijateljstvo i djelovanje: zbor Allegro iz župe sv. Ivan Nepomuk, FRAMA Siget, mladi iz Inicijative 40 dana za život, Dehonijanska mladež, SKAC zbor i mladi iz zajednice Srce Isusovo. Osim mladih iz dotičnih zajednica sudjeluju i mladi karmelski bogoslovi te sestre juniorke i novakinje Karmelićanki Božanskog Srca Isusova.

Za više informacija možete se obratiti na mail [email protected] ili na Facebook profil Mladi Karmela BSI.

karmelicanke

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close