Sport

Karloviću nije pomoglo ni 40 aseva: Velika domaća nada ipak prejaka!

Ivo Karlović ispao je u drugom kolu Australian Opena, bolji od njega bio je domaći tenisač Nick Kyrgios koji je slavio sa 7:6 (4), 6:4, 5:7, 6:4…

Bio je to susret dvojice odličnih servera, što se vidjelo već u prvom setu kada nije bilo breakova. Ipak, u 13. igri koncentriraniji je bio Kyrgios. Kako je završio prvi set, Karloviću je započeo i drugi jer je odmah izgubio servis, a domaći igrač tu je prednost održao do kraja.

Treći set bio je opet izjednačen, činilo se da će doći do novog tie-breaka, ali hrvatski tenisač vratio je nadu u preokret kada je pri vodstvu 6:5 napravio break i smanjio na 1:2. No, Kyrgios je i u četvrtom setu bio pribraniji i jednim oduzimanjem servisa napravio prednost koju Karlović nije dohvatio.

‘Div sa Šalate’ imao je 40 aseva, osvojio je ukupno tri poena više od Kyrgiosa, ali poražen je zbog neprisiljenih pogrešaka. Imao ih je čak 33!

Susret je trajao 2 sata i 22 minute, a bio im je to prvi međusobni susret u karijeri.

 

Foto: AFP
Tekst: Agencija VLM

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close