Vijesti

Karlovački tužitelji optužili Afganistanca zbog razbojništva kod Rudopolja

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu podiglo je optužnicu protiv 21-godišnjeg državljanina Afganistana zbog počinjenja razbojništva.


Terete ga da je 4. srpnja oko 17.00 sati na području mjesta Rudopolje zajedno i u dogovoru s još najmanje pet nepoznatih muških osoba, svi naoružani noževima i batinama, prišao drugoj grupi migranta te su im tada zaprijetili da će ih napasti, ako im ne predaju novac i vrijedne predmete.

Nakon što je jedna osoba iz te grupe to odbila učiniti, okrivljenik ga je, tereti ga se, udario štapom po glavi, zbog čega je oštećenik izgubio svijest, dok su druge nepoznate osobe s kojima je okrivljenik bio u grupi noževima nasrnule na ostale osobe koje su pružale otpor. Dvojica oštećenika su mu u strahu predali novac, a jedan od njih i mobitel koje je okrivljenik uzeo i zadržao za sebe. Dvoje oštećenika je zadobilo tjelesne ozljede, dok je jedan oštećenik uslijed uboda nožem zadobio teške i po život opasne ozljede. Nepoznate osobe s kojima je okrivljenik bio u grupi su nakon događaja uspjele pobjeći s mjesta događaja”, kažu u Tužiteljstvu.

U optužnici je predloženo produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od bijega, javlja KAportal.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close