SportScena

KARLOBAG Sve je spremno za 6. malonogometni turnir “Heroji Domovinskog rata”

U nedjelju, 29. srpnja s početkom u 16 sati na općinskom igralištu Laktinac u Karlobagu održat će se šesti malonogometni turnir “Heroji Domovinskog rata” povodom proslave dana Domovinske Zahvalnosti, dana Pobjede i dana Hrvatskih Branitelja.


U četvrtak je u crkvi Sv. Josipa održana misa zadušnica za sve stradale Heroje u Domovinskom ratu, dok su u večernjim satima izvučene skupine nedjeljnog malonogometnog turnira.

Šest ekipa u borbi za naslov pobjednika

U nedjelju na središnjem programu proslave očekuje se nekoliko stotina posjetitelja koji će uživo moći pratiti i navijati za šest malonogometnih momčadi i dvije juniorske ekipe koje će odigrati revijalnu utakmicu na ovogodišnjim Herojima. Naslov pobjednika prošlogodišnjih Heroja brani momčad Heroji ulice iz Gospića.Vrijedi spomenuti kako će se ovogodišnji Heroji u Karlobagu odigrati na novoj podlozi igrališta Laktinac.

Bogati glazbeni program

Također, organizator priprema bogati zabavni i glazbeni program, a bit će održan i poseban program za sve stradale branitelje u Domovinskom ratu. Za glazbeni program pobrinut će se Dj Nikola Hećimović i velika glazbena zvijezda Tiho Orlić koji je poznat po velikim glazbenim hitovima poput Daleko je, Ostani, Naraskidivo, Opasno je ljubiti…

Organizator MNK Karlobag vas poziva da svojim dolaskom uveličate ovaj veliki sportski događaj koji je već odavno po svojoj popularnosti prešao granice naše županije na čast i ponos svih onih koji su svoje živote dali na Oltar Domovine.

Skupine i raspored Heroja

Skupina A;

MNK KARLOBAG
SJP TIGAR
SVETI KARLO KARLOBAG

Skupina B;

HEROJI ULICE GOSPIC
POLICIJSKA POSTAJA KARLOBAG
9.GBR VUKOVI

Raspored utakmica

17:00/ SJP TIGAR- SVETI KARLO
17:30/ PP KARLOBAG- 9. GBR VUKOVI
18:00/ MNK KARLOBAG- SVETI KARLO
18:30/ HEROJI ULICE- 9.GBR VUKOVI
19:00/ MNK KARLOBAG- SJP TIGAR
19:30/ HEROJI ULICE- PP KARLOBAG
20:00/ BASKA OLUJA- BURA TEAM (juniori)
20:30/ I POLUFINALE
21:15/ II POLUFINALE
22:00/ ZA 3. MJESTO
23:00/ FINALE

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: MNK Karlobag Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close