Politika

Karlo Starčević: Prošla su ta vremena da netko dolazi u Liku “pjevati svoje pjesme” i davati lekcije kako bismo trebali raditi

Predsjednik HSP-a i gradonačelnik Gospića Karlo Starčević u razgovoru za LikaClub potvrdio je da će biti nositelj HSP-ove liste na prijevremenim izborima za županijsku skupštinu te da će lista kandidata koju sastavlja sa svojim timom biti sastavljena od najboljih i najkvalitetnijih ljudi.


Dodao je kako još razgovara s potencijalnim koalicijskim partnerima o mogućoj suradnji, te da ako dogovora ne bude, HSP na izbore izlazi samostalno. “HSP uspješno upravlja gradom i nadam se da će nam narod ponovno dati povjerenje”, poručio je Starčević. Na pitanje može li nam otkriti imena nekih kandidata, Starčević je rekao kako je još rano za objavu imena, ali da će na listi sigurno biti “kvalitetni kandidati” i “najbolji ljudi”. Istaknuo je kako ne želi sam odlučivati o kandidatima nego u dogovoru sa svojim timom dodajući to biti “mladi, stručni i školovani” kandidati iz Otočca, Korenice, Novalje, Karlobaga, Perušića…

Komentirajući za LikaClub izjavu nositelja liste stranke START Josipa Milinkovića koji je u reagiranju na Starčevićevu  Večernjem listu kako “‘Politika čistih računa’ koju zastupa gospođa Dalija Orešković u postojećoj Lici ne može proći” na svom Facebook profilu napisao kako se “čudi gospodinu Starčeviću koji je bio zagovornik takve politike” te da je “većina ljudi u Lici totalno razočarana svim politikama i političarima”, Starčević je rekao:

“Ne poznajem gospodina, ali neka on pokaže svoje reference, a ja ću svoje. Ja nisam klasični političar. Dolazim iz poduzetničkog miljea i želim uspješno voditi županiju kako vodim i grad. Pokazalo se da znam i hoću, ne trebam se dokazivati”, rekao je Starčević. Poručio je kako su “prošla ta vremena da netko dolazi u Liku pjevati svoje pjesme, dolaziti sa strane i davati lekcije kako bi trebali raditi jer je narod došao k sebi vidio kamo nas je dovelo upravljanje Likom iz Zagreba”.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close