Ličko-senjska županijaPolitika

Karlo Starčević preuzeo dužnost gradonačelnika Gospića

Karlo Starčević, novi gospićki gradonačelnik danas je i službeno, nakon što su ispunjeni zakonski uvjeti, preuzeo funkciju gradonačelnika Gospića. Potpisom zapisnika i izjavama za medije dosadašnji gradonačelnik Petar Krmpotić i novi Karlo Starčević razmijenili su dužnosti.


Zahvaljujem se gospodinu Krmpotiću na civililiziranoj primopredaji dužnosti.Ovoga trenutka želim poslati poruku kako želim i hoću biti gradonačelnik svih građana grada Gospića. na njihovu dobrobit. Smatram da ću sa svojim suradnicima sve učiniti da ni jedan, ni najmanji dio prostora grada Gospića ne bude zapostavljen nego da se razvija u najboljem mogućem smjeru koji postoji i koji je ovisan o sredstvima koja će nam biti na raspolaganju. Vjerujem u dobru suradnju gospodina Krmpotića u Vijeću grada Gospića, vjerujem u konstruktivnu suradnju jer samo na takav način, bez opstrukcije i bez ikakvih neciviliziranih ponašanja možemo zajednički izvući Gospić u boljitku i prosperitetu koji ovi građani i zaslužuju“- rekao je u svom prvom obraćanju novinarima, nakon što je preuzeo dužnost, novi gradonačelnik Gospića Karlo Starčević.

Dosadašnji gradonačelnik Petar Krmpotić čestitao je još jednom Starčeviću na izbornoj pobijedi i na novoj funkciji. “Gospodinu Starčeviću želim sve najbolje u vođenju grada na korist građana. Ponosan sam na ono što smo do sada napravili. Ima niz projekata koji su u tijeku, u sve 4 godine imali smo bezuvjetna mišljenja revizije“- rekao je ukratko Krmpotić i najavio da će u Gradskom vijeću podržavati one prijedloge i odluke koji su dobri.

Krmpotić ističe da postoji niz projekata vezanih uz sredstva iz države ili EU, niz je projekata koji su ili u pripremi ili u određenoj fazi realizacije,a sada je na Starčeviću da se upozna s njima i nastavi na njihovoj realizaciji. “Što se tiče vijeća sve što je dobro mi ćemo podržati. To je politička borba. A ono što nije nećemo. Vjerujem u boljitak svih građana jer tome služi i gradonačelnik i uprava i Gradsko Vijeće“- zaključio je Krmpotić.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: lika-express.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close