Ličko-senjska županijaPolitika

KARLO STARČEVIĆ: “Nezaboravan Dan za Hrvatsku, 5. kolovoza, je dan kada je Hrvatska oslobođena”

Gradonačelnik Grada Gospića svim čitateljima portala, svim Hrvaticama i Hrvatima, čestitao je Dan domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Čestitku prenosimo u cijelosti.

Nezaboravan Dan za Hrvatsku, 5. kolovoza, je dan kada je Hrvatska oslobođena i postala suverena, dan kada se s velikim ponosom sjećamo svih naših branitelja koji su živote položili na Oltar domovine. Dan je to kada  su prije 23 godine Hrvatska vojska i pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova u vojno-redarstvenoj operaciji „Oluja“ oslobodili okupirano područje Republike Hrvatske od velikosrpskog agresora. Time su uspostavili suverenitet Hrvatske u  svim međunarodno priznatim granicama i konačno uspostavili mir u Hrvatskoj i velikom dijelu Bosne i Hercegovine.

S ponosom i velikom zahvalnošću mislimo na sve sudionike „Oluje“, posebno na pale hrvatske branitelje.

Svim Hrvaticama i Hrvatima, Gospićankama i Gospićanima kao i ostalim građanima RH, iskrene čestitke povodom Dana domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja upućuje gradonačelnik Karlo Starčević sa suradnicima.  – ističe Karlo Starčević. 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano | Foto: Wikimedia

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close