VijestiPolitika

Karlo Ressler: U Ličko-senjskoj županiji privučeno gotovo milijardu kuna EU sredstava

U sklopu predizborne turneje kandidatkinje i kandidati Zelene skupine HDZ-a za EU izbore ovih dana su posjetili Ličko-senjsku županiju.


U Korenici i Gospiću kandidati su predstavili svoj Program „Hrvatska za generacije“, a kao jednu od  ključnih točaka programa izdvojili su sinergiju i partnerstvo lokalne, županijske, državne i europske razine na dobrobit svih građana.

Nositelj liste Karlo Ressler istaknuo je da EU projekti mijenjaju svaki dio Hrvatske na bolje te da je u Ličko-senjskoj županiji privučeno gotovo milijardu kuna EU sredstava.

HDZ i Vlada RH u cijelosti su okrenuti suradnji i partnerskom dijalogu s lokalnim i područnim jedinicama. Odnosi su znatno bolji i iskreniji nego što su to bili u mandatu SDP-ove Vlade, a za pozitivne je promjene zaslužna i fiskalna decentralizacija, kojom su jedinice dobile dodatnih više od 2 milijarde kuna izvornih prihoda, rekao je Ressler.

Pogledajte video!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close